Heb je wel eens gedacht aan een woonkamer interieur op maat? Een interieur op maat biedt namelijk enorm veel vrijheid, creativiteit en optimaal gebruik van de ruimte. In dit blog geven we je een aantal redenen waarom een woonkamer interieur op maat de perfecte oplossing is wanneer je een functionele, duurzame en tijdloze woonkamer inrichting verlangt.

De ultieme woonkamer inrichting heeft een persoonlijke touch

Met een maatwerk woonkamer inrichting bepaal je precies tot in detail hoe je woonkamer eruit komt te zien. Het is de ideale manier om van de standaard af te wijken en je eigen persoonlijke touch aan je interieur mee te geven.

Houd je van het lezen van boeken? Ontwerp samen met ons een boekenkast op maat. Een kast op maat waar elk boek in past, van welk formaat dan ook. En wil je de boeken in het zicht of achter deuren? Met een maatwerk kast is alles mogelijk.

Inrichting op maat met hoge kwaliteit materialen

Samen met jou ontwerpen we een mooi en duurzaam woonkamermeubel op maat. Precies in de stijl, kleur en afmetingen die jij wilt. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van duurzame meubels van verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld massief hout, houtfineer, hpl en MDF. Ook een combinatie met bijvoorbeeld staal en glas is mogelijk. Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen zijn onze kasten op maat niet alleen duurzaam maar ook esthetisch mooi en passend in het gehele interieur.

Trends in woonkamer inrichting

Wat we bij Schalk Interieurbouw steeds meer zien is dat de woonkamer trends zich richten op comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Alle drie eigenschappen die een woonkamer inrichting op maat kan bieden. Wanneer een audiomeubel op maat gemaakt wordt, biedt dit de mogelijkheid om een indeling te kiezen die de functionaliteit van het meubel versterkt.

Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van muziek en draai je veel Lp’s, dan kun je een wandkast op maat laten maken waar al je Lp’s precies in passen. Of houd je van een ultramodern woonkamer interieur, dan kunnen we een tv-meubel op maat maken met een zeer strak ontwerp, blinde montage en zonder handgrepen.

Woonkamer inspiratie: praktische woonkamer oplossingen

Oude woningen zijn vaak sfeervol door de oude details, maar een woonkamer inrichten is vaak praktisch lastiger in oudbouw. Moderne kasten met standaard maten passen vaak niet in de maatvoeringen van oude bouw. Dan zijn maatwerk kasten de ideale oplossing. We maken deze precies op maat binnen de ruimte die er is zodat een ‘vergeten’ nis ineens een prachtige kast kan worden. Zo creëren we op een efficiënte manier meer opbergruimte.

Of heb je een nieuwbouw huis, maar mis je de authentieke details? Dan is het ook mogelijk om bijvoorbeeld en-suite deuren op maat te laten maken door ons. Zo integreer je de warme sfeer van de authentieke woonkamer inrichting van vroeger, in modern wooncomfort van vandaag de dag.

Kasten op maat: we toveren jouw woonkamer om tot de ideale ruimte

Bij Schalk Interieurbouw produceren we alle maatwerk meubelen in eigen beheer. De mogelijkheden zijn dus eindeloos, zowel qua maatvoeringen als materialen. We creëren samen jouw ideale woonkamer waar je ultiem van kunt genieten. De ideale ruimte om vrienden en familie te ontvangen, om avondjes film te kijken en heerlijk tot rust te komen.

Advies bij woonkamer inrichting

Het inrichten van een woonkamer kan een uitdagend proces zijn. Daarom bieden wij niet alleen maatwerk meubels, maar ook uitgebreid advies en begeleiding gedurende het hele proces. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie, ons team staat voor je klaar.

Meubels op maat: creëer jouw droom woonkamer met Schalk Interieurbouw

Ben je op zoek naar een woonkamer inrichting die precies voldoet aan jouw wensen? Wij zijn benieuwd naar welke interieur uitdaging jij voor ons in petto hebt!

Neem vandaag nog contact op met ons en creëer de perfecte woonkamer inrichting op maat. Samen maken we jouw droom woonkamer werkelijkheid.

Contact
close slider