keukens op maat

De keuken, een ruimte die steeds centraler komt te staan in het huis. Waar we in de drukte van het leven een ontmoetingsplaats hebben gevonden waar alles gebeurt. Het begint met een gevoel, een droom. Wij zijn benieuwd hoe uw droom eruit ziet en willen hem graag met u waarmaken.

Ervaar het vakmanschap met een handgemaakte keuken door Schalk interieurbouw. Bij ons kunt u terecht met specifieke wensen en eisen. Ons doel is het realiseren van uw droomkeuken, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Een keuken met de hand vervaardigd heeft een persoonlijk en uniek karakter.

maatwerk keukens

Een keuken op maat is een droom voor veel mensen. En deze droom kan nu werkelijkheid worden. Schalk interieurbouw uit Breda ontwerpt exclusieve keukens die naadloos aansluiten bij uw levensstijl en interieur. Wij combineren kwaliteit, bijzondere materialen en originaliteit om zo uw droomkeuken te ontwerpen en te maken. Daarbij staat gebruiksgemak altijd voorop. Want uw keuken moet passen in uw leven. Daarom houden we altijd rekening met de wensen van de klant.

De keuken is een belangrijke plek in huis en een keuken op maat zorgt ervoor dat u nog aangenamer kunt werken. U bent immers dagelijks in de keuken te vinden. Wij zorgen ervoor dat uw keuken volledig wordt afgestemd op uw wensen. Wilt u een groot werkblad, een brede bestekla of een aanrechtblad op een speciale hoogte? Alles is mogelijk. Samen met u gaan we aan de slag om een keuken op maat te ontwerpen die helemaal aan uw eisen voldoet. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bent u geïnteresseerd? Dan maken we een afspraak om over uw plannen te praten. We komen graag bij u thuis langs omdat we dan direct een goede indruk krijgen van uw woning. Samen kijken we naar uw idee of plan. Of misschien heeft u wel vragen over de indeling van de keuken. Niet één huis is namelijk hetzelfde. Schalk interieurbouw heeft veel ervaring en heeft voor elk probleem een passende oplossing. Als we alles op een rijtje hebben, gaan we een ontwerp voor u maken. Natuurlijk wordt u tussentijds constant op de hoogte gehouden. Ook de plaatsing van de keuken houden we in eigen hand. Zo weet u zeker dat u kwaliteit geboden krijgt. Voor een keuken op maat moet u dan ook bij Schalk interieurbouw zijn.