Meubels op maat

Wil je geen massaproduct, maar mooie meubels op maat? Wij begrijpen dat heel goed. Kom eens langs bij de werkplaats van Schalk interieurbouw (liefst op afspraak)in Breda om kennis te maken en de mogelijkheden te bekijken. Samen met jou ontwerpen we graag een mooi, duurzaam meubel. Precies in de stijl, kleur en vorm die jij wilt. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van duurzame meubels van verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld massief hout, houtfineer, hpl en MDF. Ook een combinatie met bijvoorbeeld staal en glas zijn mogelijk.

Voldoende opbergruimte is onmisbaar in huis. Het zorgt ervoor dat het er opgeruimd uit ziet en dat u alles weer terug kunt vinden. Soms lijkt het wel of u altijd kastruimte te kort komt. Denk er dan eens over na om kasten op maat te laten maken. Want een kast op maat heeft veel voordelen. Deze kast wordt namelijk precies op maat gemaakt voor de desbetreffende ruimte. En u krijgt natuurlijk een kast die ook nog eens perfect bij uw interieur past. Schalk interieurbouw kan voor elke ruimte een kast op maat maken. En altijd op de millimeter passend.

maatwerk meubels

Schalk interieurbouw uit Breda meet, ontwerpt, levert en monteert een kast voor iedere ruimte in huis. Daarbij staan uw wensen altijd voorop. Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan en kunnen daardoor altijd met een passende oplossing komen. In een woning blijven er vaak veel hoeken en wanden onbenut. Denk bijvoorbeeld aan een loze ruimte onder de trap of een schuin dak of een lege wand in uw berging. Maar ook als er leidingen of ander obstakels in de weg zitten kunnen we u helpen. Door onze slimme oplossingen weten we altijd de ideale kast te maken.

Wij kunnen verschillende soorten kasten maken. Bent u op zoek naar veel ruimte om uw kleding op te bergen en heeft een kamer over? Kies dan voor een op maat gemaakte inloopkast. Wie droomt hier nu niet van? Of als u juist ruimte wilt besparen door openslaande deuren weg te laten, kunt u beter kiezen voor een schuifdeurkast. Maar we maken ook garderobekasten, buffetkasten of een kast speciaal voor schoenen. Uw wensen staan altijd voorop bij het ontwerpen van de ideale kast.

Bij Schalk interieurbouw krijgt u vooraf altijd een overzichtelijke offerte en we houden natuurlijk rekening met uw budget. Dat zorgt ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan. Klanttevredenheid vinden we dan ook erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Afspraak = afspraak!