Over ons

Schalk interieurbouw bestaat al sinds 2007. Wij leveren maatwerk in interieurprojecten voor particulier en bedrijf met passie en toewijding werken wij voor onze klanten. In onze werkplaats aan de Rudonk in Breda vervaardigen wij hoogwaardige maatwerkmeubels. Door kennis van materialen, oog voor detail, en onze modern uitgeruste werkplaats zorgen wij voor uniek vakwerk, speciaal voor onze klanten vervaardigd.

Met onze specifieke kennis, het tonen van lef in onze ontwerpen, en het bouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten weten wij het verschil te maken.

Missie

Wij zijn trots op wat we maken!
Onze passie en bevlogenheid komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van onze producten, het typeert ook de persoonlijkheid van de vakmannen van Schalk Interieurbouw uit Breda. 

Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. We delen ideeën, inzichten en inspiratie met onze klanten, medewerkers en leveranciers om tot innovatieve oplossingen te komen, én deze eventueel toe te passen.

Met onze specifieke kennis, het tonen van lef in onze ontwerpen, en het bouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten weten wij het verschil te maken. Onze kernwaarden kwaliteit, betrokkenheid en resultaatgerichtheid geven richting aan hoe wij invulling geven aan onze visie en missie.