Donker eiken interieur in Terheijden

In deze veelzijdige ruimte biedt het keukenontwerp een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Het eikenfineer, prachtig donker gebeitst, geeft de keuken een warme en tijdloze uitstraling. Het Dekton Korso werkblad voegt niet alleen duurzaamheid toe, maar ook een eigentijdse touch. Door de dikte van het blad ontstaat er een stoere, robuuste uitstraling. Met de geïntegreerde Pitt cooking en hoogwaardige Miele apparatuur is deze keuken klaar een ware blikvanger in huis.

Een verborgen taatsdeur leidt naar de bijkeuken, waar Pfleiderer natural wood en een Silestone N-boost Marengo werkblad een functionele en stijlvolle omgeving creëren. Hier vind je een handige kast voor de wasmachine en droger, waardoor deze uit het oog netjes worden geïntegreerd in het interieur.

De TV-Haardwand, met dezelfde eikenfineer en donkere beits, straalt warmte en luxe uit met een mooie brede gaskachel en extra dikke deur- en ladefronten. Deze ruimte biedt een comfortabele plek om te ontspannen en te genieten van de sfeer.

In het kantoor wordt een harmonieuze combinatie van Pfleiderer natural wood, Egger Feelwood en een Silestone N-boost Marengo werkblad gerealiseerd. De lamellenwand / lattenwand en pantry voegen functionaliteit toe aan de werkruimte, waardoor het een productieve maar toch stijlvolle ruimte is.