Tandartsenpraktijk in Rotterdam

Maatwerk praktijkinrichting in Rotterdam

In het hart van Rotterdam hebben we een uitdagend project aangepakt voor een landelijk bekende tandartsketen: de complete inrichting van hun tandartsenpraktijk. De praktijk, bestaande uit 9 behandelkamers, is van een geheel lege etage omgetoverd tot een volledig operationele praktijk, binnen een indrukwekkende termijn van slechts 12 weken.

Professionele praktijkinrichting

Bij de praktijkinrichting van deze tandartspraktijk hebben we elk aspect van het interieur zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd. We maakten een balie, waar patiënten worden verwelkomd in een sfeer die zowel professioneel als gastvrij is. De wachtkamer is ontworpen om een rustgevende omgeving te bieden, waar patiënten zich op hun gemak kunnen voelen terwijl ze wachten op hun afspraak.

Inrichting die ondersteunt

Daarnaast hebben we speciale aandacht besteed aan de poetshoek, een ruimte die belangrijk is voor het behoud van hoge hygiënestandaarden binnen de praktijk. De sterilisatieruimte, waar alle instrumenten worden gereinigd en gedesinfecteerd, is uitgerust met hoogwaardige apparatuur om een optimale sterilisatie mogelijk te kunnen maken. Voor de medewerkers van de praktijk hebben we een techniekhoek ingericht die voorzien is van de nieuwste technologieën om hun werkzaamheden te ondersteunen.

Geoptimaliseerd gebruiksgemak

Ook de voorraadkasten en de keuken in de kantine zijn door ons team ontworpen en gerealiseerd. Ruimtes met gebruiksgemak en efficiëntie zodat het personeel zich volledig kan richten op het bieden van de best mogelijke zorg aan hun patiënten.

Een sfeervolle praktijk

De inrichting van deze praktijkruimte hebben we met veel zorg en aandacht opgepakt. We hebben een praktijkinrichting gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook een aangename en uitnodigende sfeer uitstraalt. Het resultaat is een tandartspraktijk waar zowel patiënten als personeel zich thuis voelen en waar de kwaliteit van de zorg hand in hand gaat met een prachtige praktijkinrichting.